Kiezen voor prepaid

Wil je heel bewust kiezen voor prepaid internet, bijvoorbeeld omdat je in het verleden te maken hebt gekregen met nare verrassingen en hoge kosten? Steeds meer mensen maken graag gebruik van een prepaid aansluiting, omdat ze er daarmee voor kunnen zorgen dat ze grip hebben op de kosten. Wil je graag weten wat je maandelijks uitgeeft aan prepaid internet en niet zomaar over het budget heen kunnen? Dankzij de prepaid aansluiting kun je alleen verbruiken wat je al hebt betaald, waardoor je nooit meer over de spreekwoordelijke grens gaat.

Prepaid voor de kinderen

Het prepaid internet vormt daarmee onder andere een uitstekende keuze voor kinderen. Je zorgt er daarmee voor dat ze de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van hun mobiele telefoon, zonder dat de kosten te hoog op zullen lopen. Het abonnement geeft ze een vrijbrief om zoveel te bellen als ze willen en daarnaast gebruik te maken van het mobiele internet. Dankzij prepaid internet kun je de kosten zelf in de hand houden en hen bewust maken van het feit dat de mobiele telefoon niet gratis is. Koop zelf een telefoon om er gebruik van te kunnen maken, of gebruik een exemplaar dat je nog had liggen.

Scherpe prepaid tarieven

Het prepaid internet is beschikbaar tegen scherpe tarieven, zeker wanneer je online een goede vergelijking uitvoert. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de tarieven per MB of per KB over het algemeen wat hoger liggen dan bij een abonnement. Dat heeft te maken met het feit dat abonnementen doorgaans leiden tot hogere volumes, waardoor de providers je daar graag een korting op aanbieden. Ga na hoeveel jij of je kind gebruik wenst te maken van prepaid internet en bepaal op die manier de kosten, ook in verhouding tot een abonnement.

Previous post:

Next post: