Prepaid internet buitenland

Wil je het prepaid internet in het buitenland gebruiken? Dit kan op het moment dat je gebruik maakt van een reguliere prepaid aansluiting, maar ook indien je een abonnement hebt afgesloten voor je telefoon. In dit laatste geval is het verstandig om op zoek te gaan naar een speciale bundel. Het grote voordeel van prepaid internet in het buitenland is dat je de kosten goed in de hand kunt houden. Je zou niet de eerste zijn die op basis van een abonnement gebruik maakt van het internet en onwetend een rekening tegemoet kan zien van honderden euros. Internet in het buitenland is duurder dan dan de tarieven die we gewend zijn hier in Nederland, dus houd daar rekening mee.

Speciale prepaid internet bundels

Je kunt het prepaid internet in het buitenland gebruiken door uit te gaan van je prepaid aansluiting, of een speciale bundel af te sluiten binnen je abonnement. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je 100 MB tot je beschikking krijgt, waar je gedurende een (kalender)maand gebruik van kunt maken. Je betaalt dit bedrag over het algemeen achteraf op de volgende rekening, maar je spreekt dit vooraf af. Wat dat betreft is er eigenlijk sprake van prepaid internet in het buitenland, want je toegang zal stoppen zodra je de limiet bereikt hebt.

Hogere kosten

Houd er in ieder geval rekening mee dat het prepaid internet in het buitenland duurder is dan hier in Nederland. Dat heeft te maken met het feit dat je gebruik maakt van een lokaal netwerk in het buitenland, dat een overeenkomst heeft gesloten met je Nederlandse provider. Zowel je eigen provider als het lokale netwerk in het buitenland willen graag wat aan je gebruik van de mobiele telefoon verdienen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat de kosten voor het prepaid internet in het buitenland de afgelopen jaren drastisch gedaald zijn. Op zoek naar goedkoop internet? Bezoek dan https://www.internetaanbieders.be. Hier kun je internet vergelijken zodat je snel de beste deal kunt vinden.

Previous post:

Next post: