Prepaid simkaart

De prepaid simkaart is ongeveer een centimeter breed en lang, al heeft deze een rechthoekige vorm. Dankzij de simkaart kun je gebruik maken van prepaid internet en heb je de mogelijkheid om te bellen of een SMS te versturen. De simkaart zorgt voor de aansluiting op het netwerk. De prepaid simkaart kun je gewoon zelf kopen en vervolgens gebruiken in ieder telefoon die simlockvrij is. Het prepaid internet staat voor het gebruik van het mobiele internet, waar je vooraf voor betaalt door een bedrag op je aansluiting te storten en daarmee je beltegoed op te waarderen.

Simkaart plaatsen

Heb je een prepaid simkaart gekocht en wil je daar graag gebruik van gaan maken, bijvoorbeeld met het oog op prepaid internet? Zorg er dan voor dat je de kaart plaatst in een telefoon zonder simlock. Dit is een blokkering die providers op de apparaten kunnen zetten, die je vooral vindt bij telefoons met een abonnement. Je kunt dan een jaar lang niet wisselen van provider, waardoor ze zeker zijn van voldoende inkomsten. Na een jaar kun je de telefoon gratis simlockvrij laten maken. Je kunt vanaf dat moment dan ook gebruik maken van prepaid internet. Heb je al een telefoon zonder simlock? Dan kun je daar meteen mee aan de slag.

Kosten prepaid in de hand

Dankzij het prepaid internet kun je de kosten uitstekend in de hand houden en kom je niet langer voor vervelende verrassingen te staan. In plaats daarvan kun je de prepaid simkaart in je telefoon plaatsen en er daarmee voor zorgen dat je een aansluiting hebt op het netwerk. Je zorgt er bovendien voor dat je zelf kunt bepalen hoeveel beltegoed je wilt storten. Maak €10 of €20 over naar je aansluiting en zorg er daarmee voor dat je het prepaid internet op kunt.

Previous post:

Next post: