Prepaid vergelijken

Wil je prepaid vergelijken, of je specifiek richten op het internet? Je kunt prepaid internet vergelijken door in ieder geval goed te kijken naar de prijs, maar aan de andere kant ook de snelheid niet uit het oog te verliezen. Heb je de keuze uit meerdere bundels? Ga dan na hoeveel MB je maandelijks ongeveer gebruikt en bepaal op basis waarvan waar je het best mee uit de voeten kunt. Je kunt bijvoorbeeld 100 MB aan prepaid internet kopen, of besluiten om de snelst mogelijke verbinding te kiezen en ook de hoeveelheid data wat verder op te schroeven.

Vergelijk op prijs

Vergelijk het prepaid internet in ieder geval goed op basis van de prijs. Wat is de prijs die je per KB of per MB betaalt? Dat geeft een goede indicatie van de totale kosten. Is er sprake van kosten voor de simkaart waar je gebruik van wilt maken, of rekent de provider andere bedragen? Neem dit dan mee in de vergelijking, om tot een eerlijke afweging te komen en uiteindelijk een goede keuze te maken. Let bij de bundels goed op de grootte hiervan. Wil je met het prepaid internet gebruik maken van dat aantal MB’s per maand, of is de bundel eigenlijk veel te groot voor wat je nodig hebt?

Snelheid van het internet

Ook de snelheid van het prepaid internet is interessant binnen de vergelijking. Wil je af en toe eens een simpele pagina oproepen? Dan heb je aan de lage snelheden van 1 – 2 Mbit/s meer dan voldoende. Aan de andere kant zorgt 14 Mbit/s en meer ervoor dat je filmpjes kunt kijken, mits je een ruime databundel kiest. De snelheden hier tussenin zijn het best geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Maak op deze manier een goede vergelijking op prepaid-internet.nl van het prepaid internet dat er bij de diverse providers beschikbaar is.

Previous post:

Next post: