Sim only prepaid

De sim only prepaid aanbieding vormt de meest eenvoudige aanbieding voor mobiele telefonie, waarmee je onder andere gebruik kunt maken van prepaid internet. Je kiest voor een sim only aanbieding, waarbij je alleen de beschikking krijgt over een simkaart. Er is geen sprake van een telefoon, die de provider je zogenaamd gratis aanbiedt. Vanwege het ontbreken hiervan kan de provider de kosten ook niet stiekem in de prijs per maand doorberekenen en betaal je dus een scherp bedrag. Dankzij de prepaid aansluiting ben je bovendien niet gebonden aan een vast bedrag per maand. In plaats daarvan maak je gebruik van het prepaid internet wanneer je wilt en kun je beltegoed toevoegen wanneer je dat nodig vindt. Dat maakt voor prepaid kiezen dus nog altijd interessant.

Sim only prepaid aansluiting

Dankzij de sim only prepaid aansluiting kun je het prepaid internet gebruiken wanneer je wilt, maar betaal je aan de andere kant niet wanneer je er even geen behoefte aan hebt. Dat is een groot voordeel ten opzichte veel van de abonnementen, waar je iedere maand voor betaalt. Maak je er een maand geen gebruik van? Dan betaal je daar toch de rekening voor. Dankzij prepaid internet heb je daar geen last van en betaal je dus alleen voor datgene dat je daadwerkelijk nodig hebt.

Sim only met internet

Uiteraard kun je bij een sim only aansluiting gebruik maken van prepaid internet. Houd er echter wel rekening mee dat je dan geen sim only abonnement af dient te sluiten voor het internet. Ook dit is een populaire contractvorm, maar deze is vooral geschikt voor een ieder die regelmatig op het internet zit en graag gebruik wil maken van zijn of haar eigen mobiele telefoon. Vergelijk de opties met elkaar en kies voor prepaid internet wanneer je hier nauwelijks mee werkt, maar je af en toe toch iets op wilt kunnen zoeken.

Previous post:

Next post: